flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Державна судова адміністрації України отримала відзнаку Української академії медіації "ПАРТНЕР МЕДІАЦІЇ”

10 жовтня 2024, 12:22

Відзнака "ПАРТНЕР МЕДІАЦІЇ” присуджується Українською академією медіації організаціям, установам та іншим юридичним особам будь-якої форми власності, які, не будучи об'єднаннями чи організаціями медіаторів, у своїй сфері діяльності активно підтримують, просувають та застосовують медіацію для попередження або вирішення конфліктів.

 

 

 

                                                               

 

Як повідомили в Українській академії медіації, ця відзнака присуджується за внесок в один або декілька з таких напрямів:

  • Інформування про медіацію. За активну діяльність, що підвищує обізнаність про медіацію серед громадськості. Зокрема, за надання інформації про медіацію, розробку інформаційних матеріалів, проведення тренінгів, семінарів та інших заходів.
  • Забезпечення доступу до медіації. За організацію та забезпечення доступності медіаційних послуг. Зокрема, створення медіаційних центрів/служб, впровадження медіаційних програм, створення гарячої лінії.
  • Застосування медіації. За впровадження медіації до системи попередження виникнення та вирішення конфліктів в організації/установі. Зокрема, включення медіаційних застережень у свої договори, включення медіації у внутрішні політики.
  • Розвиток сфери медіації. За внесок у розвиток медіації в Україні. Зокрема, проведення досліджень, розробка нових підходів та інструментів, удосконалення правового регулювання медіації.

Повний перелік партнерів медіації, серед яких — Державна судова адміністрація України, можна знайти за посиланням.