flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася робоча зустріч у режимі відеоконферензв’язку між суддями, керівниками апарату судів та працівниками територіальних управлінь Івано-Франківщини та Одещини

03 червня 2015, 17:11

 За ініціативою територіальних управлінь Державної судової адміністрації України 27 травня 2015 року організовано та проведено нараду в режимі відеоконферензв’язку між суддями апеляційних судів, суддями місцевих загальних судів, керівниками апаратів цих судів, працівниками територіальних управлінь, адвокатами, представниками вузів  Івано-Франківщини та Одещини.

 Метою проведення наради є впровадження інноваційних методів судового адміністрування, новітніх, сучасних технологій, активного запровадження електронного суду – обміну процесуальними документами в електронному вигляді.

          З метою реалізації вказаних проектів, обміну досвідом та  вироблення  спільних  шляхів досягнення цієї мети,  у ході робочої зустрічі були обговорені питання щодо Засад використання автоматизованої системи документообігу суду, оцінки ефективності роботи суду  через  внутрішнє та зовнішнє опитування працівників суду та відвідувачів. За результатами прийнято рішення обмінятися напрацьованими документами та висловити свої пропозиції та думки.

Робочі зустрічі у такому форматі дозволяють у зручному та оперативному режимі обговорити певні проблемні питання, віднайти шляхи їх вирішення та поділитися позитивним досвідом.