flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Державної судової адміністрації України з 13-ю річницею створення установи

28 серпня 2015, 19:09

 Шановні колеги, дорогі друзі!

  Щиро вітаю Вас із 13-ю річницею створення Державної судової адміністрації України!

29 серпня 2002 року у судовій системі України з’явився професійний менеджер, якого держава зобов’язала взяти на себе всі функції щодо організаційного, фінансового та матеріально-технічного забезпечення діяльності органів судової влади.

За цей час, завдяки наполегливій роботі колективів територіальних управлінь та центрального апарату ДСА України, чимало судів отримали нові приміщення, у більшості було зроблено капітальні ремонти, здійснено повну комп’ютеризацію установ, запроваджено автоматизовану систему документообігу суду та систему відеоконференцзв’язку, а судові рішення вносяться до Єдиного державного реєстру судових рішень. Нам вдалося на законодавчому рівні внести зміни до Закону України "Про судовий збір" закріпити збільшення розміру суддівської винагороди, зараз ми працюємо над збільшенням фонду оплати праці працівників апарату судів.

Всі ці роки ми завжди захищали інтереси судової влади, відстоювали її фінансову незалежність, забезпечували належні умови для здійснення правосуддя.

Сьогодні, створюючи умови для належного функціонування судів, органів суддівського самоврядування та організації їх роботи, фінансового, матеріально-технічного, інформаційного, правового, а також кадрового забезпечення, Державна судова адміністрація України доводить, що є стабільною державною інституцією, яка попри всі труднощі, суперечності в законодавстві та фінансові проблеми, за період своєї діяльності гідно пройшла випробування часом і підтвердила здатність ефективно виконувати покладені на неї законом завдання.

Досягнення позитивних результатів у роботі Державної судової адміністрації України та її територіальних управлінь – це плід нашої кропіткої та злагодженої праці.

Тож у день 13-ї річниці Державної судової адміністрації України прийміть найщиріші побажання здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому, аби і надалі реалізовувати заплановані проекти та зразково виконувати свою роботу.

 

З повагою

Голова ДСА України                                                                              Зеновій Холоднюк