flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови ДСА України з Днем захисника України

13 жовтня 2015, 11:00

                                             Шановні колеги, дорогі друзі!

Прийміть від мене найщиріші вітання з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та днем святої Покрови Пресвятої Богородиці. З 2014 року, коли весь український народ став на захист своєї землі, коли ми зрозуміли, якою реально буває війна, відбулося відновлення історичної справедливості та повернення народної традиції - вшановувати захисників нашої рідної неньки в день святої Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем заступниці українського козацтва та народу.

Відтепер ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, оскільки символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію та вікову славу Українського війська.

У цей день ми схиляємо голови в пам'ять про тих Героїв, які загинули на Сході України відстоюючи нашу незалежність та свободу і складаємо глибоку шану батькам та матерям, які виростили і виховали дітей, які без миті роздумів та вагань віддали своє життя за мир, спокій і щастя на Богом даній на землі.

Сьогодні ми молимося за тих, хто зараз, незалежно від віку, національності і віросповідання несе почесну варту у Збройних Силах України, в лавах добровольчих батальйонів та волонтерських загонах, щоб їхня сила та мужність завжди живилася нашою любов’ю та підтримкою рідних і близьких.

Від усього серця бажаю вам щастя, радості, добра, здоровя, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в імя України. Нехай єднає нас незгасне світло віри, а захищає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

З Днем захисника України та Днем Українського козацтва! Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

З повагою

Голова ДСА України                                                                         Зеновій Холоднюк