flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Державній судовій адміністрації України урочисто склав Присягу державного службовця Роман Кочевий

02 лютого 2017, 15:07

У Державній судовій адміністрації України, вперше після прийняття закону "Про державну службу", урочисто склав Присягу державного службовця Роман Кочевий.

Роман Олегович Кочевий зарахований до штату Державної судової адміністрації України за результатами конкурсу, який відбувся в ДСА України 18 січня 2017 року, і був визнаний конкурсною комісією переможцем на посаду головного спеціаліста відділу по роботі з кадрами судів управління з питань персоналу ДСА України.

Роман Кочевий призначений на посаду 1 лютого 2017 року наказом ДСА України. Відповідно до статті 36 Закону України "Про державну службу" особа, призначена на посаду державної служби вперше, публічно складає Присягу державного службовця. Того ж дня Роман Кочевий у присутності заступника Голови ДСА України Ольги Булки та державних службовців управління з питань персоналу ДСА України, на посаду в якому його призначено, виголосив Присягу державного службовця і підписав її текст.

Підписаний текст Присяги державного службовця є складовою особової справи державного службовця. Про складення Присяги державного службовця Роману Кочевому зроблено запис у трудовій книжці.

Заступник Голови ДСА України побажала молодому фахівцю успіхів у роботі, гідно нести звання державного службовця і примножувати авторитет державної служби.