flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочалася спеціальна підготовка кандидатів на посаду судді

27 березня 2018, 15:09

26 березня 2018 року Національна школа суддів України розпочала спеціальну підготовку кандидатів на посаду судді. 

Спеціальну підготовку за новими стандартами проходитимуть 282 кандидати, що мають щонайменше трирічний досвід роботи на посаді помічника судді.  

Головне завдання спеціальної підготовки - допомогти кандидатам розвинути відповідні якості та набути професійних знань, умінь і навичок, необхідних для належного виконання суддівських повноважень.

Спецпідготовка організована за єдиною уніфікованою програмою та проводиться одночасно в чотирьох локаціях: містах Києві, Львові, Одесі, Харкові.

Привітали майбутніх суддів з початком підготовки  Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук, Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк, Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, виконуюча обовязки заступника Голови Вищої кваліфікаційного комісії суддів України Валентина Устименко, Голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович. 

Очільники органів системи правосуддя побажали кандидатам на посаду судді плідно використати час навчання, здобути всі необхідні знання і навички з тим, щоб якнайшвидше приступити до відправлення правосуддя.