flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співчуття рідним та близьким судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у відставці

03 липня 2018, 11:38

Колективи Верховного Суду та Державної судової адміністрації України висловлюють найщиріші співчуття рідним та близьким судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у відставці Колодійчука Віктора Миколайовича з приводу його передчасної смерті.

Віктор Миколайович народився в м. Гайсині Вінницької області.  У     1983 році закінчив Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е. Дзержинського. У тому ж році був обраний народним суддею Білогорського районного народного суду відділу юстиції Кримського облвиконкому. Працював на посадах голови Білогорського районного народного суду відділу юстиції Кримського облвиконкому; народного судді Ленінського районного народного суду міста Вінниця; судді Вінницького обласного суду; судді Апеляційного суду Вінницької області. Упродовж  2011-2016 років Віктор Миколайович обіймав посаду судді судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Високопрофесійний суддя, порядний, щирий, добрий, простий у спілкуванні, – таким Віктор Миколайович залишиться у пам’яті всіх, хто знав його і працював із ним. Це тяжка, непоправна втрата для сім'ї, друзів, суддівської спільноти.

Ми поділяємо горе, сумуємо й підтримуємо родину в цю важку годину скорботи. Світла пам’ять про Віктора Миколайовича назавжди залишиться у серцях колег і друзів.