flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У місті Кропивницькому відбувся навчально-методичний збір за участю працівників місцевих судів, відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних

19 липня 2018, 17:31

  Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області спільно з Державною судовою адміністрацією України за участю Кіровоградського обласного військового комісаріату та Дніпропетровського регіонального відділення Національної школи суддів України 18-19 липня 2018 року на базі Донецького національного медичного університету організовано проведення навчально-методичного збору за участю 117 працівників місцевих судів Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей, відповідальних за ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

 

 

 

 

      

        Зазначений захід розпочався 18 липня 2018 року привітанням учасників збору головним спеціалістом з питань безпеки та мобілізаційної роботи Державної судової адміністрації України Каземіровим Сергієм Костянтиновичем та начальником Територіального управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області Дроком Григорієм Миколайовичем. Начальник відділу військового обліку та бронювання Кіровоградського обласного військового комісаріату Саченко Іван Костянтинович виступив з доповіддю. Були проведені лекції, бесіди, обмін досвідом та самостійна робота з питань ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

       19 липня 2018 року – доповіді та практичне заняття. Захід закінчив свою роботу з врученням учасникам збору сертифікатів Дніпропетровського регіонального відділення Національної школи суддів України про вдосконалення знань та навичок в галузі ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

        Навчально-методичний збір підвищів рівень знань учасників збору у веденні військового обліку призовників і військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час та роботі з мобілізаційними службовими документами. Не менш важливим для працівників апаратів судів, відповідальних за ведення військового обліку, було почути позицію представника Військового відомства у спірних питаннях та окреслити шляхи вирішення даних питань.