flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У зв’язку з надзвичайною ситуацією тимчасово припинено роботу Ічнянського районного суду Чернігівської області

17 жовтня 2018, 11:15

9 жовтня о 03:40 до ДСНС надійшла інформація про пожежу та вибухи на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба у Ічнянському районі Чернігівської області, що знаходиться на відстані менше 10 км від м. Ічня. У зв’язку з надзвичайною ситуацією на даний час припинено роботу Ічнянського районного суду Чернігівської області на невизначений термін. 

ПРИЗНАЧЕНІ ДО РОЗГЛЯДУ СПРАВИ БУДЕ ВІДКЛАДЕНО НА ІНШИЙ ЧАС!

ПІСЛЯ ОФІЦІЙНОГО ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗНЯТТЯ НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ В ІЧНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ УЧАСНИКИ ПРОЦЕСІВ БУДУТЬ НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ ПОВІДОМЛЕНІ ПРО ДАТУ ТА ЧАС РОЗГЛЯДУ СПРАВ. 

Станом на 7:30 17 жовтняавіація ДСНС знаходиться в готовності. Пожежно-рятувальними підрозділами продовжено роботу по забезпеченню безперебійної заправки водою пожежних танків та наповнення пожежного водоймища.

Організовано чергування 8 пожежно-рятувальних розрахунків на автоцистернах для забезпечення оперативного гасіння можливих пожеж в смт Дружба та на адміністративній території арсеналу.

Піротехнічними підрозділами продовжено роботи по очищенню території.

Відпрацьовано 6 заявок та вилучено 254 вибухонебезпечних предметаПереважна більшість робіт проводились в 10 км зоні забруднення. Всього з початку робіт відпрацьовано – 259 заявок, вилучено 2289 вибухонебезпечних предметів.

Психологами ДСНС надано психологічну допомогу 280 особам (всього з початку робіт – 2840 осіб);

Тривають заходи з інформаційно-роз’яснювальної роботи серед місцевих мешканців, а саме:

  • встановлення попереджувальних знаків з мінної небезпеки;
  • проведення серед місцевого населення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо заходів безпеки та дій у разі виявлення ВНП.

В районі надзвичайної ситуації залучено сили і засоби загальною чисельністю 701 особа та 151 од. техніки, у тому числі від ДСНС – 277 осіб та 86 од. техніки.

Для координації залучених сил і засобів, надання допомоги населенню у місті Ічня функціонує штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з заступником Голови Чернігівської ОДА Сергієнко С.Ф.