flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України призначив керівника апарату Вищого антикорупційного суду

06 червня 2019, 16:06

Відповідно до наказу ДСА України від 25 березня 2019 року № 295 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника апарату Вищого антикорупційного суду" Комісією з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя було проведено конкурс на зайняття вакантної посади керівника апарату Вищого антикорупційного суду, за результатами якого переможцем визначено Крикливенка Богдана Володимировича.

Наказом ДСА України від 6 червня 2019 року № 192/к Крикливенко Б. В. призначений на посаду керівника апарату Вищого антикорупційного суду з 7 червня 2019 року.

Крикливенко Б. В. здобув кваліфікацію юриста в Київському національному університеті внутрішніх справ, має диплом за спеціальністю "Правознавство". Є випускником Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Фінанси" та Національної академії державного управління при Президентові України, де здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Трудову діяльність розпочав з 2002 року в Міністерстві юстиції України. Має значний правозахисний та управлінський досвід, понад 12 років успішно здійснював діяльність із забезпечення прав і свобод людини в Україні та сприяння впровадженню міжнародних стандартів у сфері верховенства права, член делегації України на час розгляду Міжнародним Судом ООН позову України проти Російської Федерації у 2017 році.

У березні 2018 року Крикливенку Б. В. присвоєно 1 ранг державного службовця.