flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники ДСА України взяли участь у засіданні Керівного комітету українсько-канадського Проекту "Підтримка судової реформи"

01 липня 2019, 09:43

27 червня 2019 року відбулося засідання Керівного комітету українсько-канадського Проекту "Підтримка судової реформи".

Захід відбувся з метою інформування про досягнення реципієнтів та бенефіціарів проекту протягом останнього року та презентації успішного досвіду, а також обговорення планів на майбутнє.

У засіданні Керівного комітету взяли участь представники Міністерства закордонних справ Канади, Національного суддівського інституту Канади,  Верховного Суду, Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Національної школи суддів України та судів з пілотних регіонів Проекту: Хмельницького апеляційного суду, Запорізького апеляційного суду, Івано-Франківського міського суду та Одеського окружного адміністративного суду.

 

 

 

Радник Голови ДСА України Ірина Войтюк презентувала учасникам комітету основні здобутки спільної діяльності Державної судової адміністрації України та українсько-канадського Проекту "Підтримки судової реформи" за період квітень 2018 року – березень 2019 року та від імені керівництва ДСА України щиро подякувала Проекту за постійну професійну підтримку, зокрема, з оптимізації діяльності ДСА України, тобто реорганізації виробничих процесів, напрацювання матеріалів щодо заходів з організації та проведення виїзного судового засідання,  підготовку проекту Типового плану готовності до надзвичайних ситуацій і забезпечення безперервної роботи суду та Методичних рекомендацій з безпеки, підготовку тренерів із з питань готовності до надзвичайних ситуацій і забезпечення безперервної роботи суду, підтримку інших заходів, тощо.

 

Довідково:

Українсько-канадський Проект «Підтримка судової реформи» (SJRP) фінансується Урядом Канади через Міністерство міжнародних справ. Його метою є підсилення незалежності судової системи в Україні. Виконавцем Проекту є Національний суддівський інститут Канади (НСІ). Партнером Проекту виступає Офіс Уповноваженого з федеральних суддівських справ Канади.