flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено навчальну програму з лідерства для керівників апаратів судів

27 вересня 2019, 09:17

26 вересня 2019 року Голова  Державної судової адміністрації  України Зеновій Холоднюк взяв участь у церемонії вручення сертифікатів про успішне завершення  навчальної програми з лідерства для керівників апаратів судів.

Названа навчальна програма є частиною Комплексної програми із формування ефективної команди управління в суді – голова суду та керівник апарату.

Навчальні  програми з лідерства проводяться у кілька етапів, зокрема, підготовка голів судів із обраних комптенцій, підготовка керівників апаратів судів за тими ж компетенціями та спільна навчальна програма для голів судів та керівників апаратів цих же судів із формування команди лідерів.

 

 

 

Проведення Комплексної програми із формування ефективної команди управління в суді організовано Програмою USAID "Нове правосуддя" у співпраці з ДСА України та Національною школою суддів України за участю експертки у сфері судового адміністрування професорки Університету штату Мічиган пані Морін Е. Конер.

До вказаних заходів залучені голови судів та керівники апаратів судів, які у 2013 – 2018 роках не брали участі в трьох навчальних програмах із судового адміністрування, організованих Проектом USAID "Справедливе правосуддя" та Програмою USAID "Нове правосуддя»" у співпраці з Університетом штату Мічиган, Національною школою суддів України та ДСА України.

Сертифікати отримали 30 осіб, серед яких 21 керівник апаратів судів, судді та подальші тренери з Комплексної навчальної програми з лідерства.