flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовлено попередні рекомендації щодо шляхів удосконалення практик управління в суді

11 листопада 2019, 13:20

11 листопада 2019 року Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк взяв участь у круглому столі з обговорення питань  управління в суді командою лідерів "голова суду – керівник апарату суду".

Захід організовано українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи спільно з Державною судовою адміністрацією України.

У круглому столі взяли участь команди лідерів із дев‘яти судів, представники Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, Проекту підтримки судової реформи, Канадські експерти.

Зеновій Холоднюк у вітальній промові відзначив: "Ефективна команда в суді "голова суду – керівник апарату суду" формують ефективну роботу всього суду, а колектив працює натхненно і з позитивним настроєм. Наше завдання сьогодні створити нові підходи до роботи в команді голова  суду – керівник апарату суду, а надалі успішний досвід поширити в усі українські суди".

Голова ДСА України подякував українсько-канадському проекту підтримки судової реформи в Україні за особливу увагу до питання лідерства та формування ефективної команди в суді, а також багато цікавих та корисних новацій, запроваджених у систему правосуддя України, що напрацьовані на канадському досвіді.

Директор міжнародних програм Офісу уповноваженого з федеральних судів Канади Олег Шаков відзначив, що Канада і надалі готова ділитися потрібними для України питаннями організації роботи суду, як це робить останні 20 років, а також подякував давньому партнеру – ДСА України за довготривалу плідну взаємодію.

На заході перезентовано результати опитування про розподіл повноважень між цими посадовими особами, обговорено питання взаємодії у суді.

Учасниками круглого столу спільно з канадськими експертами підготовлено попередні рекомендації щодо шляхів удосконалення практик управління в суді.