flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України Зеновій Холоднюк визнаний переможцем рейтингу "Читацьке визнання - 2019" за версією видання "ЗіБ"

20 січня 2020, 12:09

Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк визнаний переможцем рейтингу "Читацьке визнання - 2019" за версією видання "Закон і Бізнес".

20 січня 2020 року головний редактор газети «Закон і Бізнес» Роман Бобов особисто вручив диплом переможця Голові Державної судової адміністрації України Зеновію Холоднюку.

"Ці показники визначаються незалежною системою Google Analytics, що дозволяє стверджувати про об’єктивність підсумкового результату ", - наголосив Роман Бобов.

Це третій за рахунком конкурс читацьких уподобань, що запроваджений газетою "Закон і Бізнес" задля популяризації правничої тематики та донесення юридичних питань до широкого загалу зрозумілою для пересічних громадян мовою.
Як зазначив Роман Бобов, нинішній рейтинг виявися більш інтригуючим за два попередніх і, як ведеться в таких випадках, усе вирішилося в останній момент. Точніше - після виходу у світ останнього у 2019 році номера, що брався до уваги, в якому власне й було оприлюднено інтерв’ю-переможець з головою ДСА України.

У підсумку, абсолютним переможцем ІІІ рейтингу "Читацьке визнання" й водночас найцікавішим співрозмовником виявився саме Зеновій Холоднюк.

В останньому числі листопада (№47) він дав оцінку перспективам матеріального забезпечення судової системи, адже гроші — одна з трьох одвічних тем, здатних зачепити читача, що, безумовно, не могло не зацікавити широку аудиторію – системою Google Analytics зафіксовано понад 35 тис. переглядів.

ДовідковоКонкурс "Читацьке визнання" започаткований редакцією газети "Закон і Бізнес" у 2017 році.

Щономера визначається найпопулярніший сторонній автор за кількістю переглядів статей та інтерв’ю, що фіксуються лічильником, який встановлений на сайті zib.com.ua. Наприкінці року визначаються переможці у 4-х номінаціях:

"Найпопулярніший автор — юрист", "Найпопулярніший автор у мантії", "Найпопулярніший автор — працівник апарату суду", "Найцікавіший співрозмовник".

Абсолютним переможцем конкурсу визнається автор або респондент, який має найвищий рейтинг серед номінантів. Остаточний рейтинг формується на підставі даних Google Analytics щодо унікальних переглядів та їх тривалості, що унеможливлює будь-які накручування чи стороннє втручання в підсумки конкурсу.