flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Офіційна заява Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка щодо дій НАБУ в ДСА 17 липня 2020 року

20 липня 2020, 15:29

Перебуваючи у відпустці, із ЗМІ я дізнався про слідчі дії, які представники НАБУ проводили у ДСА у п’ятницю, 17 липня. Колеги також повідомили, що правоохоронці провели обшук в моєму робочому кабінеті. Крім того, від підлеглих я отримав інформацію, що мені нібито "вручили підозру".

Офіційно заявляю: станом на сьогодні, 20 липня, жодної підозри ніхто мені не вручав і я не знаю про що іде мова взагалі. У зв’язку з незрозумілими для мене подіями сьогодні достроково перериваю відпустку для з’ясування суті та обставин появи дезінформації щодо мене, яка була розповсюджена у ЗМІ.

Я абсолютно переконаний у власній правовій позиції, оскільки жодних неправомірних дій ніколи не вчиняв, працював і буду працювати виключно в межах законодавства України.

У разі появи офіційних обвинувачень щодо мене готовий доводити свою правову позицію і повну невинуватість у встановленому законом порядку.

Також звертаюся до представників ЗМІ з проханням перевіряти у першоджерел інформацію та не розповсюджувати чутки, вводячи в оману суспільство.