flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано Меморандум про взаємодію та співпрацю між ДСА України та Національною асоціацією адвокатів України

22 липня 2020, 16:18

22 липня 2020 року між Державною судовою адміністрацією України та Національною асоціацією адвокатів України підписано Меморандум про взаємодію і співпрацю.

ДСА України на підписанні документа представляв її Голова Зеновій Холоднюк, НААУ - Голова цієї організації Лідія Ізовітова. Меморандум підписано з метою об’єднання зусиль у напряму розвитку громадянського суспільства в Україні, сприяння підвищенню ефективності функціонування правової галузі і сфери інформаційних технологій та популяризаціі електронних інформаційних ресурсів у галузі правосуддя.

Серед напрямів співпраці - розвиток електронного судочинства, сектору електронних комунікацій, розширення поінформованості громадськості про роль електронного судочинства в Україні, а також покращення донесення до громадян інформації та якості здійснення правосуддя. У рамках реалізації цього Меморандуму Сторони спрямовують роботу з інтеграції підсистеми "Електронний суд" Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи з Єдиними реєстром адвокатів України.