flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ДСА України привітали колектив зі святом 29-ї річниці Незалежності України

21 серпня 2020, 12:25

21 серпня 2020 року в Державній судовій адміністрації України відбулася святкова нарада з нагоди святкування Дня незалежності України.

Заступник Голови ДСА України Сергій Чорнуцький від імені керівництва привітав колектив установи з 29-ю річницею від моменту ухвалення  Верховною Радою УРСР  Акта проголошення незалежності України.

"В історії України є події, які мають надзвичайне значення. Через це вони не втрачають своєї актуальності і традиційно відзначаються нашим народом. Однією з них є здобуття незалежності у 1991 році, що є результатом тисячолітньої боротьби українців за право мати свою державу", - зазначив Сергій Чорнуцький.

Він побажав працівникам ДСА України міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя та віри в щасливе майбутнє нашої держави.

Відповідно до наказу ДСА України "Про відзначення працівників судів, органів та установ системи правосуддя з нагоди Дня незалежності України" Сергій Чорнуцький вручив заохочувальні відзнаки працівникам Державної судової адміністрації України.