flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Зеновія Холоднюка з 18-ю річницею від дня створення Державної судової адміністрації України

28 серпня 2020, 13:30

Шановні колеги!

Щиросердечно вітаю вас з 18-ю річницею від дня створення Державної судової адміністрації України!

29 серпня 2002 року прийнято історичне рішення – Указом Президента України утворено Державну судову адміністрацію України.

Незважаючи на відсутність відповідного професійного досвіду та знань основ і суті судового адміністрування, Державна судова адміністрація України спільно із своїми територіальними управліннями пройшла непростий шлях становлення та зуміла зарекомендувати себе як дієвий державний орган у системі правосуддя, що здійснює організаційне та фінансове забезпечення діяльності органів судової влади.

Ставши надійною адміністративною опорою судової гілки влади, ДСА України з територіальними управліннями продовжує нарощувати свої спроможності. Ми ремонтуємо приміщення та будуємо нові будівлі для судів за європейськими стандартами, створюємо і впроваджуємо електронну систему правосуддя та адміністрування, беремо активну участь у законотворчому процесі, постійно вдосконалюючи законодавство задля поліпшення умов доступності правосуддя для кожного.

Я вдячний всьому колективу Державної судової адміністрації України та її територіальних управлінь за щоденну сумлінну працю, високий професіоналізм, згуртованість, ініціативність та відданість своїй справі.

Бажаю вам здоров’я, удачі, витримки, упевненості в майбутньому та залишатися гідним громадянами нашої квітучої України!

Зі святом, колеги!

З повагою

Голова ДСА України   Зеновій Холоднюк