flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники ДСА України взяли участь у тематичному обговоренні "Реформа юстиції та правове співробітництво"

11 вересня 2020, 15:39

11 вересня 2020 року відбулася конференція широкого публічного обговорення блоку "Реформа юстиції та правове співробітництво", який є частиною Плану дій між Україною та ЄС у сфері юстиції та внутрішніх справ: практичний результат до 2025 року.

У заході, який проходив у форматі відеоконференції, брали участь представники Міністерства юстиції України, МЗС України, судової влади, Вищої ради правосуддя, експерти в галузі права міжнародних та вітчизняних громадських організацій.

Державну судову адміністрацію України на конференції представляли начальник управління інформатизації та судової статистики Олександр Слоницький та заступник начальника управління-начальника відділу по роботі з кадрами судів управління з питань персоналу Яна Машарова.

Учасники конференції висловили свої пропозиції щодо тексту та структури Плану дій. Зокрема, окрема увага була зосереджена на корегуванні та доповненні пунктів щодо ратифікації Римського статуту Міжнародного кримінального суду, відновленні роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, забезпеченні практичної взаємодії з Європейською судовою мережею (European Judicial Network) через українські контактні пункти до ЄСМ та проведення оцінки якості, незалежності та ефективності української системи юстиції на основі інформаційного інструменту.

 

Пресслужба ДСА України