flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київ та Київська область - лідери за рівнем захворюваності на COVID-19 в системі правосуддя

15 вересня 2020, 12:35

Станом на 14.09.2020 у місцевих, апеляційних судах, інших органах та установах у системі правосуддя перебувало та перебуває на лікарняному внаслідок захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) всього 376 осіб.

На даний час курс антивірусного лікування проходить 130 осіб, одужало 246 осіб.

Найбільшу кількість постраждалих від коронавірусної інфекції зареєстровано в Київській області та місті Києві (49 осіб), Рівненській області (45 осіб), Львівській області (41 особа), Чернівецькій області (34 особи), Закарпатській області (24 особи), в Івано-Франківській та Одеській областях (по 20 осіб).

Жодного випадку захворювання на COVID-19 у судах, інших органах у  системі правосуддя не зафіксовано лише в Луганській області.

Летальних випадків внаслідок захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) за весь період карантину, введеного в Україні, у судах та судових установах, на щастя, не трапилося.

Зважаючи на зростання кількості хворих в країні, Державна судова адміністрація України зосереджує увагу голів судів та керівників судових установ на суворому дотриманні у своїх колективах та серед відвідувачів правил із попередження та профілактики захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19).

Даних про кількість захворта одужавших від коронавірусної хвороби (COVID-19) у Конституційному Суді України, Верховному Суді, Вищому антикорупційному суді та Вищому суді з питань інтелектуальної власності до ДСА України не надходило.

Пресслужба ДСА України